
کتر جلالیزاده نماینده ادوار کردستان و استاد دانشگاه از دیدار برخی از نخبگان اهل سنت با مراجع و مراکز علمی و دانشگاهی قم خبر داده است. آنگونه که جلالیزاده در صفحه اختصاصی خود در شبکه تلگرام نوشته است؛ این دیدار باحضور تنی چند از علما، نمایندگان ادوار و اساتید دانشگاه در معیت حاج آقا درویشی […]
کتر جلالیزاده نماینده ادوار کردستان و استاد دانشگاه از دیدار برخی از نخبگان اهل سنت با مراجع و مراکز علمی و دانشگاهی قم خبر داده است.
آنگونه که جلالیزاده در صفحه اختصاصی خود در شبکه تلگرام نوشته است؛ این دیدار باحضور تنی چند از علما، نمایندگان ادوار و اساتید دانشگاه در معیت حاج آقا درویشی اشرفی پنجشنبه بیست و هفتم مهرماه صورت گرفت و آیتالله مکارم شیرازی پس از استماع سخنان میهمانان قول مساعد برای پیگیری مشکلات اهل سنت دادهاند.
عین نوشته دکتر جلالیزاده به شرح زیر است:
در ملاقات با آیتالله مکارم شیرازی گفتم اینجانب فرزند و برادر شهید و جانباز و اسم پدرم علی و اسم مادرم فاطمه است و اهل سنت در مقاطع مختلف انقلاب مانند راهپیمائیها، جنگ تحمیلی و انتخابات مشارکت و حضوری فعال داشتهاند. در این دیدار شعری از مرحوم شیخ رضا طالبانی را در وصف امام حسین خواندم که می گوید:
لافت از عشق حسین است وسرت بر گردن است
عشقبازی سر به میدان بلا افکندن است
و در آخر می گوید:
سنیام سنی و لیکن حب آل مصطفی
دین وآئین من وآباء واجداد من است
جناب مکارم بسیار از این شعر خوشحال شد و تحسین کرد و من هم گفتم: این عقیدهی کل اهل سنت در بارهی اهل بیت است.
در این دیدار گفتم گاهی برخی افراد، اهل سنت را متهم به مخالفت با ولایت اهل بیت و یا عدم محبت نسبت به آنان میکنند، در حالی که اصل و اساس ولایت پیامبر بزرگوار اسلام است؛ مگر می شود کسی به پیامبر (ص) علاقه و ارادت داشته باشد اما نسبت به خانواده ویارانش محبت و ارادت نداشته باشد. پس هیچ شکی در ارادت و محبت اهل سنت نسبت به اهل بیت پیامبر وجود ندارد. نکته سوم را به بیان مشکلات اهل سنت اختصاص دادم وگفتم: هنگامی که ما مطالبات و درخواستهای خودرا با مسئولان مطرح میکنیم در پاسخ میگویند: مراجع مخالفت میکنند. ما دوست داریم از جناب عالی و دیگر مراجع محترم بشنویم آیا شما با بهکارگیری شایستگان اهل سنت در مناصب و مدیریتها مخالفید؟
پس از سخنان ما، آیتللهالعظمی مکارم شیرازی خاطرات خود در ایام تبعید در مناطق اهل سنت چابهار و مهاباد را بیان کردند و بر لزوم ارتباط مستمر در بین اهل سنت و اهل تشیع و دوری از تفرقه تأکید نمودند و خطر تکفیریها را گوشزد کردند و گفتند که دوری موجب بدبینی و نزدیکی موجب خوشبینی میشود و در پایان قول مساعد دادند که مشکلات ومطالبات اهل سنت را به مقام رهبری، رئیس جمهور، شورای نگهبان و دیگر نهادها منتقل کنند.
سپس از کتابخانه بینظیر آیتالله مرعشی نجفی بازدید نمودیم و نهاررا مهمان دانشگاه ادیان و مذاهب بودیم و پس از صرف نهار و نماز جلسهی ما با آقای دکتر نواب رئیس دانشگاه و دکتر فرمانیان رئیس دانشکده مذاهب حدود سه ساعت طول کشید که در این جلسه جناب شیخ درزن، دکتر شمس برهان، حاج آقا بابایی، سید معروف صمدی و دیگر همراهان به ایراد مطالب و مشکلات پرداختند.
قطعا اینگونه سفرها و دیدارها در زدودن بدبینیها و نزدیک کردن دو برادر سنی و شیعه که امروز به خاطر دوری از قرآن و سنت به ملعبه مخالفان تبدیل شدهاند و تضییع حق یکدیگررا صواب میدانند بسیار مؤثر است و امیدوارم همگی به عروهالوثقی چنگ زنند وبه سیرت پیامبر تأسی جویند.
نظرات